Doel

Ons doel is de mensen thuis te laten genieten van mooie, lang houdbare tulpen van goede kwaliteit. Dit bereiken we door te werken met bollen van goede kwaliteit, zodat de tulpen uiteindelijk voldoen aan onze eisen. We houden daar bij de gevolgen voor mens en milieu goed in de gaten.

Wij produceren voor binnen-en buitenlandse supermarktketens. We streven naar langdurige samenwerkingen met onze klanten. Om dit te bereiken communiceren we regelmatig met de klanten, en luisteren we naar hun wensen. We nodigen de klanten ook regelmatig uit, om ons te bezoeken in Rijsenhout. Zo krijgen de klanten beter inzicht in de productie van tulpen, en een beter idee over wat er allemaal bij komt kijken voordat de tulpen in de supermarkt staan. Hier kunnen ze dan ook rekening mee houden bij het bestellen van de tulpen en de eisen die ze daarbij stellen.

We streven naar continuïteit voor zowel klant als consument. Daarom werken we met zo veel mogelijk dezelfde leveranciers, om zo de kwaliteit beter te kunnen waarborgen. 

We hebben er bewust voor gekozen om onze tulpen te leveren aan supermarktketens. Door de tulpen meteen kant-en-klaar te verpakken blijft de kwaliteit optimaal behouden. Het kant-en-klaar verpakken is een groeiende markt. Door te leveren aan supermarktketens, kunnen we grote aantallen van goede kwaliteit leveren, en een grote groep consumenten bereiken.