Mopabloem luistert naar de wensen van
de klant

Mopabloem staat voor broeierij 2.0.

Aan de hand van onze strakke planning en geavanceerd broeitraject leveren wij top kwaliteit tulpen. Het is onze kracht om naar de klanten te luisteren en aan hun wensen te voldoen. Door de lijnen kort te houden kan er snel geschakeld worden en door onze flexibiliteit is er veel mogelijk.

We zijn een 1 stop shop. Onze tulpen worden kant-en-klaar verpakt afgeleverd, geheel naar de wensen van de klant. Onze klanten zijn supermarktketens over de hele wereld.

Onze kracht? Wij leveren naar de wensen van de klant.

Icon
1
Tulpen
Icon
1
Klanten
Icon
1
Ingepakt

Ons aanbod

Wij luisteren naar onze klant en vertalen dit in een mooi eindresultaat met goede kwaliteit.

Denk bijvoorbeeld aan een speciale actie tijdens een nationale feestdag, het mengen van speciale kleuren of het gebruik maken van een unieke verpakking. Bij ons is het allemaal mogelijk.

Ons aanbod
Ons aanbod
Ons aanbod

Wie zijn wij?

Mopabloem is een bloementeeltbedrijf in Rijsenhout, Noord-Holland. Wij zijn een groeiend, bloeiend, modern en innovatief bedrijf.

Wij proberen de keten van bloembollenteelt tot snijtulp te verkorten. Wij streven naar een goede kwaliteit en proberen de onnodige schakels in de marktketen te verkleinen. Hierdoor zit je als klant bij de kern van het product en kan er snel en accuraat op de markt worden gereageerd.

Meer weten
Wie zijn wij?

DIY tulpen

Een bosje tulpen kopen of krijgen is altijd leuk! Van december tot en met mei is het tulpenseizoen en zijn ze te koop. Naast dat tulpen prachtige bloemen zijn kan je er ook nog eens heel veel mee. Met de kleurrijke bloemen en flexibele stelen kan ook jij de mooiste creaties maken. Hier delen wij leuke en creatieve tulpen – DIY om zelf aan de slag te gaan.

DIY-tulpen pagina
Kwaliteit en goede communicatie! Mopabloem