Verkoopmogelijkheden van Mopabloem

Onze bloemen zijn beschikbaar van december t/m mei. Om deze tulpen van dag tot dag te plannen vinden de voorbereidingen, die voor de rest van het seizoen erg belangrijk zijn, al in augustus plaats. Zo weten we precies welke kleur tulp in welke week in bloei zal staan. Uiteraard houden wij hierbij rekening met de seizoenen en de feestdagen. Zo hebben wij in december meer kerstkleuren en met Pasen meer pasteltinten.

Miljoenen stelen worden er per week geproduceerd door vergevorderde automatisering. Deze machines nemen ontzettend veel werk uit handen en zorgen voor een gelijke lengte. Of u nu de eerste doos met bloemen opent of de 3.000ste, de kwaliteit is hetzelfde, precies zoals we met u hebben afgesproken.

Werkzaamheden

  • Het inpakken van mono boeketten

  • Gemengde boeketten in verschillende aantallen

  • Voor retail specificaties verwerken en inpakken

  • Het verwerken van diverse producten van A tot Z

  • Accurate en snelle logistieke afhandeling

  • Milieuvriendelijke verpakking automatisch verwerken


Bedrijven waar wij mee werken


L&M Rijnsburg is al jarenlang een vaste partner van Mopabloem. Mopabloem produceert en verpakt de tulpen die L&M Rijnsburg aan haar Retailklanten verkoopt. Het is mooi om te zien hoe allebei de bedrijven de afgelopen jaren zijn gegroeid. Zo is Mopabloem van een gedreven kweker gegroeid naar een bedrijf dat vooroploopt op het gebied van robotisering en automatisering bij het verpakken en kant-en-klaar maken van tulpen. L&M Rijnsburg heeft in haar plaats een steeds sterkere positie in het Retail segment ingenomen. De samenwerking zorgt voor vertrouwen en door het delen van kennis kunnen we onze klanten optimaal bedienen.

Bedrijven waar wij mee werken
Bedrijven waar wij mee werken
Bedrijven waar wij mee werken
Bedrijven waar wij mee werken
Bedrijven waar wij mee werken

Systeem

Naast onze eigen bloemproductie verpakken we ook verschillende soorten bloemen voor dezelfde retail klant. Wij kunnen zonder problemen bloemen mengen, stickeren, inhoezen en verpakken. Alles naar de wens van onze retail klant.

Wij hechten er enorm veel waarde aan dat onze klant ook een kwalitatief goed product ontvangt en dat de eindklant echt kan genieten van ons product. Zodra de bloemen zijn verpakt is het belangrijk dat ze in een gesloten koude keten worden bewaard alvorens bij de consument in bezit te komen. Mopabloem heeft grote opslagmogelijkheden die de perfecte omstandigheden voor het bewaren en versturen naar onze klanten kunnen garanderen.

Door een Track en Trace systeem kunnen wij ons product nauwlettend in de gaten houden, vanaf het moment dat de bol de grond in gaat tot aan het eindstation in de winkel.

Gecertificeerd


Wij bij Mopabloem hechten veel waarde aan een eerlijk product en zijn altijd bezig met het nastreven van een ideale werkomgeving voor ons personeel. Dit is de reden dat wij onderstaande certificeringen hebben behaald.

Gecertificeerd
Gecertificeerd
Gecertificeerd
Gecertificeerd